Naar inhoud

Nieuws

 • foutieve ophaling Beerse

  Fout ophaalkalender Beerse

  Op de gedrukte ophaalkalender van Beerse staat foutief vermeld dat er op woensdag 25 april 2018 een ophaling is voor PMD, restafval (RA) en grof vuil (GV).

  De eerstvolgende ophaling van grof vuil staat gepland op maandag 25 juni 2018. Je kan je daarvoor aanmelden op het nummer 014 58 09 96 of mailen naar burgerzaken@beerse.be voor dinsdag 19 juni.

   

  Lees het volledige bericht
 • Sven B

  Vacature Recyclageparkwachter

  Voor het recyclagepark te Meerhout wenst IOK Afvalbeheer een voltijdse en een deeltijdse recyclageparkwachter aan te werven. Voor de ganse regio Kempen wordt een werfreserve aangelegd. 

  Lees het volledige bericht
 • zwerfvuilstrijd IOK Afvalbeheer

  Zwerfvuilstrijd barst los op de Kempense scholen

  De 'zwerfvuilstrijd' barst los op de Kempense, secundaire scholen. Na de vele opruimacties met leerlingen is het nu tijd voor een positieve benadering van het zwerfvuilprobleem. De actie van IOK Afvalbeheer wil vooral sensibiliseren rond zwerfvuil. Om jongeren bewust te maken van het zwerfvuilprobleem kiezen we bewust voor een campagne die aansluit bij hun interesses: een spel en sociale media.

  Lees het volledige bericht
 • ophaalkalender 2018

  Ophalingen starten in Turnhout om 6.30 uur

  Op de nieuwe ophaalkalender van Turnhout staat foutief dat de ophalingen starten om 7 uur. Maar net als de 3 vorige jaren starten alle ophalingen in Turnhout om 6.30 uur. IOK Afvalbeheer vraagt aan alle Turnhoutenaren om ook in 2018 hun afval voor 6.30 uur aan te bieden aan de straatkant. In de praktijk wijzigt er dus niets. Deze informatie wordt ook bekend gemaakt op de digitale infoborden en in de volgende stadskrant van de stad Turnhout.

  Lees het volledige bericht
 • medewerker

  Vacature Chauffeur-Ophaler

  IOK Afvalbeheer wenst Chauffeur-Ophalers aan te werven voor onbepaalde duur.

  Lees het volledige bericht
Nieuwsoverzicht →