Naar inhoud

Nieuws

 • Jarno, Silken en Lars, winnaars van de IOK G-trofee

  IOK 100% G-sportfan

  Afgelopen cyclocrossseizoen konden G-sporters deelnemen aan de IOK G-trofee. Het was, 8 wedstrijden lang, hartverwarmend, om alle G-sporters als winnaars over de meet te zien komen tijdens de wedstrijden.

  Jarno, Silke en Lars waren de eindwinnaars van het klassement en kregen een mooi aandenken aan hun sportieve prestaties.

  Lees het volledige bericht
 • medewerker

  Vacature Aankoper Intergemeentelijke Aankoopdienst

  IOK wenst een Aankoper Intergemeentelijke Aankoopdienst aan te werven onder contractueel statuut voor onbepaalde duur.

  Lees het volledige bericht
 • start Innovatiecampus Geel

  Ontwikkeling innovatiecampus van start

  innovatiecampus Geel mikt op innovatie en technologie

  Op 29 mei  lanceerden IOK, HIKempen Stichting, Thomas More, KU Leuven, stad Geel en Voka KVK Kempen, de Innovatiecampus Geel. De innovatiecampus, 20 ha groot, situeert zich tussen de campus van KU Leuven & Thomas More, de Westelijke ring en Poiel. De Innovatiecampus Geel wordt een zone voor innovatieve en hoogtechnologische bedrijven. Maar bovenal een bruisende omgeving waar startende en gevestigde ondernemers, studenten en onderzoekers samenwerken.

  Lees het volledige bericht
 • medewerker

  Vacature Chauffeur-Ophaler

  IOK Afvalbeheer wenst Chauffeur-Ophalers aan te werven voor onbepaalde duur.

  Lees het volledige bericht
 • geen taxusinzameling deze zomer

  Geen inzameling van taxussnoeisel deze zomer

  Dit jaar is er geen inzamelactie van taxussnoeisel op de Kempense containerparken. Al heel wat jaren zijn er in Vlaanderen inzamelacties voor taxussnoeisel. Momenteel is de markt voor het snoeisel echter oververzadigd. Het is met spijt in het hart dat we deze beslissing moeten nemen, maar er is geen markt voor de afzet, en wij geraken het taxussnoeisel bijgevolg ook niet kwijt.

  Lees het volledige bericht
 • Meer dan 9.000 leerlingen tonen hun creativiteit

  Meer dan 9.000 leerlingen tonen hun creativiteit tijdens de 50ste editie van het intercommunaal examen

  Al voor het 50ste jaar op rij organiseerde IOK het intercommunaal examen, ook wel IOK-toets genoemd. Maar liefst 53 lagere scholen uit 23 Kempense gemeenten namen dit schooljaar deel aan de bijzondere jubileumeditie van de toets. Meer dan 9.000 leerlingen van het eerste tot en met zesde leerjaar leefden zich creatief uit in het leergebied muzische vorming. Met prachtige resultaten.

  Lees het volledige bericht
 • kempense ondernemers tegen zwerfvuil

  Grootste zwerfvuilactie van ondernemers in Vlaanderen

  De Kempense ondernemers gaven voor 2de keer een krachtig signaal tegen zwerfvuil.  Op donderdag 27 april organiseerden IOK, IOK Afvalbeheer en Voka Kempen opnieuw een zwerfvuilactie op de Kempense bedrijventerreinen. De oproep om deel te nemen werd goed ontvangen, op 38 bedrijventerreinen staken ondernemers samen met hun personeel de handen uit de mouwen om een krachtig signaal tegen zwerfvuil te geven. Samen namen 147 bedrijven deel met meer dan 365 opruimers. De grootste zwerfvuilactie van ondernemers in Vlaanderen!

  Lees het volledige bericht
 • Veedijk Turnhout op weg naar 1.500 jobs

  Regionaal bedrijventerrein Veedijk in Turnhout op weg naar 1.500 jobs

  Samen met de stad Turnhout rondde de IOK in de loop van februari 2017 de werken voor fase 2 van het bedrijventerrein Veedijk af. Fase 1 werd al in 2009-2010 uitgevoerd. De inrichting van fase 2 vergde een nieuwe insteekweg van 400 m met de nodige nutsvoorzieningen en fietsverbindingen, goed voor een totale investering van 917.838 euro. Dit bedrijventerrein van 42 ha (netto) zal op termijn goed zijn voor de tewerkstelling van 1.500 werknemers, vooral in de logistieke sector en in bouwgerelateerde ondernemingen.

  Lees het volledige bericht
Nieuwsoverzicht →