Naar inhoud

IOK is 100% G-sportfan

IOK 100% G-sportfan

Het G-sportfonds van de provincie Antwerpen wil taboes doorbreken en personen met een handicap duurzaam aan het sporten en bewegen krijgen. Een doelstelling dat het G-sportfonds samen realiseert met het bedrijfsleven. IOK en IOK Afvalbeheer zijn partner van het G-Sportfonds. Ontdek meer over G-sport en word ook G-sportfan.

Sporten met het syndroom van Down, zwemmen met één been, basketballen vanuit een rolstoel, tafeltennissen als je niet of nauwelijks kunt zien… Sporten met een handicap, het lijkt niet evident en dat is het ook niet. Daarom is er het G-sportfonds van de provincie Antwerpen, een fonds dat taboes wil doorbreken en alle kansen wil geven aan sporters met een handicap. Op hun eigen ritme, eender welke handicap ze ook mogen hebben. Want iedereen verdient een sporttoekomst.

De steun aan het G-sportfonds past perfect in het engagement dat IOK en IOK Afvalbeheer nemen op vlak van ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’. Naast de financiële steun willen IOK en IOK Afvalbeheer ook nadenken over een ruimere inbedding van dit engagement in de organisaties.

Datum van het bericht: vrijdag 23 oktober 2015
Delen op twitter alle nieuws