Naar inhoud

Contact

bedrijventerreinmanagement

Griet Goor

Antwerpseweg 1
2440 Geel


T 014 56 32 87
F 014 58 97 22
e-mail

Bedrijventerreinmanagement

foto Griet

Met bedrijventerreinmanagement (BTM) wordt de kwaliteit van de bedrijventerreinen op peil gehouden, voor en door de gevestigde bedrijven. Een verloedering van het terrein wordt zo voorkomen, en krachten worden gebundeld om knelpunten (vb. bewegwijzering, beveiliging, enz.) gezamenlijk op te lossen en opportuniteiten (vb. collectieve afvalinzameling, gezamenlijk groenbeheer, enz.) aan te duiden.

De focus ligt momenteel op de grotere bedrijventerreinen in de Kempen. Het gaat om het Economisch Netwerk Albertkanaal (ENA, van Grobbendonk tot Laakdal/Meerhout), de cluster van bedrijventerreinen E34 in Turnhout, Heist-op-den-Berg - Heistse Hoek, Hoogstraten - De Kluis, Heultje in Hulshout/Westerlo.

Met steun van de Vlaamse regering zal IOK in partnerschap met Voka Kempen het bedrijventerreinmanagement op deze bestaande bedrijventerreinen organiseren. Dit wordt uitgevoerd door Griet Goor als voltijdse IOK-bedrijventerreinmanager. Zij vormt tevens het eerste aanspreekpunt voor alle gevestigde bedrijven.

Binnenkort kunt u hier niet alleen een overzicht terugvinden met de bedrijvenzones met bedrijventerreinmanagement, maar ook welke projecten (vb. collectieve beveiliging, enz.) reeds gerealiseerd werden, in uitvoering zijn en nog in de planning zijn.

Meer info:

Griet Goor    T 014 56 32 87    F014 58 97 22    

                       email griet.goor@iok.be