Naar inhoud

wegbeschrijving hoofdzetel Antwerpseweg

locatieplan Antwerpseweg

Maatschappellijke zetel Antwerpseweg

Antwerpseweg 1
2440 GEEL

T: +(32)14-58 09 91
F: +(32)14-57 10 30

Stap en Trap

De administratieve zetel van IOK en IOK Afvalbeheer ligt in het nieuwe kantoorgebouw op dezelfde site als het oude kantoorgebouw. Het adres blijft hetzelfde, de toegang verloopt via de Ossenbruul (de zijstraat).

Het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Alle vergaderzalen zijn op het gelijkvloers. Er is een aangepast toilet voorzien. Er zijn voorzieningen voor mensen met een visuele beperking zodat ook zij zich makkelijk door het gebouw kunnen verplaatsen. Er kan ook altijd assistentie aan de balie gevraagd worden.

Op de toegangswegen naar het kantoorgebouw zijn er aparte fietspaden. Ook op de rotonde is er een apart fietspad. Pas op! Fietsers hebben hier geen voorrang. De zetel ligt in de buurt van fietsknooppunten 69 en 78 van het fietsknooppuntennetwerk. Kijk op de website van Fietsnet voor meer info over de ligging van de knooppunten.

Er zijn 2 fietsenstallingen voor bezoekers. Er is een overdekte fietsenstalling op de parking voor een twintigtal fietsen. Aan de ingang is er plaats voor 10 fietsen. Het personeel heeft een extra ondergrondse fietsenstalling.

Slimweg met Blue Bike! Er wacht een fiets op jou in het station, 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Abonneer je en stap op de fiets! Een abonnement kost slechts 10 euro per jaar, de ontlening kost je slechts 1 euro. Alle info vind je op de website van Blue Bike. Kom je met de trein naar IOK, dan stellen wij graag een blue-bike-voucher ter beschikking om de ‘last mile’ van het station naar ons kantoor te overbruggen. Geef uw contact binnen IOK of IOK Afvalbeheer op de Antwerpseweg een seintje en die bezorgt jou een voucher.

Trein (en bus)

De administratieve zetel van IOK en IOK Afvalbeheer ligt op 2,5 kilometer van het station van Geel.

Geel

Frequentie

Gem. Reistijd

vanuit Antwerpen-Centraal

2 per uur

50 min

vanuit Brugge (overstap Antwerpen-Berchem) vanuit Brugge (overstap Gent-Sint-Pieters en Antwerpen-Berchem)

1 per uur 1 per uur

2 u. 27 min 2 u. 27 min

vanuit Brussel-Centraal (overstap Lier)

1 per uur

1 u. 16 min

vanuit Gent-Sint-Pieters (overstap Antwerpen-Berchem)

1 per uur

1 u. 35 min

vanuit Hasselt

1 per uur

1 u.

vanuit Leuven (Lier)

2 per uur

1 u. 20 min

Slimweg! Plan je reis van station tot station met de NMBS routeplanner

Aan het station kan je voor 1 euro een blue-bike huren. Alle info vind je op de website van Blue Bike.

Verlaat het station en loop rechts het stationsplein over. Sla linksaf naar de Stationsstraat. Loop de straat uit, volg na 700 m een flauwe bocht naar rechts (de weg loopt links langs de kerk). Steek de markt schuin rechts helemaal over tot je in de Pas uitkomt. Volg de Pas over 1,6 km tot aan de rotonde en steek de rotonde rechtdoor over. IOK ligt aan de rechterkant. Verkies je het openbaar vervoer vanaf het station? Neem aan het station bus 306 richting Leuven en stap af aan de halte ‘Geel Maal'. Deze halte ligt aan het IOK.

Auto

Slimweg! Geraak je vlot op je bestemming of is het aanschuiven geblazen? Controleer voor je vertrekt de verkeerssituatie op de snelwegen of bekijk geplande wegenwerken dankzij de nieuwsberichten van het Verkeerscentrum Vlaanderen.

Parkeren

Er zijn 51 gratis parkeerplaatsen voor bezoekers, met 2 voorbehouden parkeerplaatsen voor mindervaliden. Er zijn 20 bovengrondse en 90 ondergrondse parkeerplaatsen voorbehouden voor het personeel. Hiervan zijn 5 voorbehouden voor mindervaliden.

Routebeschrijving

Kom je vanuit Antwerpen via de E313?

Neem op de E313 afrit 20 (Herentals-West). Op de rotonde neem je de eerste afslag, naar de Snelwegstraat (N19). Volg de straat tot het volgende ronde punt. Hier rij je helemaal rond en neem je de vierde afslag. De ingang van het IOK ligt in de Ossenbruul, de eerste straat rechts.

Kom je vanuit Hasselt via de E313?

Neem op de E313 afrit 23 (Geel-West) naar de N19 richting Geel/Westerlo. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Snelwegstraat (N19). Volg de straat tot het volgende ronde punt. Hier rij je helemaal rond en neem je de vierde afslag. De ingang van het IOK ligt in de Ossenbruul, de eerste straat rechts.