Naar inhoud

Contact

bedrijventerreinmanagement

Griet Goor

Antwerpseweg 1
2440 Geel


T 014 56 32 87
F 014 58 97 22
e-mail

Consortiumbewaking

In de schoot van de Lokale Ondernemersnetwerken (LON's) van VOKA Kempen werden reeds verschillende initiatieven rond consortium opgestart. Het project loopt in samenwerking met IOK, Securitas en de politiezone. Momenteel is er consortiumbewaking op de bedrijvenzones te Beerse en Turnhout, de bedrijvenzone De Kluis te Hoogstraten, de bedrijvenzone Wolfstee - Klein Gent te Herentals en Industrieweg Grobbendonk en zijn er initiatieven in opstart te Arendonk en binnen VOKA Kempen Zuid.

Het principe is eenvoudig: De mobiele bewakingsagent is permanent aanwezig binnen een geografische zone tussen 22u en 6u. Tijdens zijn aanwezigheid voert de agent zowel preventieve controles als interventies uit. Verdachte handelingen worden onmiddelijk doorgegeven aan de politie die hierdoor snel kan interveniëren. Via het consortium kunnen bedrijven op een voordelige manier gebruik maken van deze diensten.

Wenst u meer informatie of wil u weten of uw bedrijf bij één van deze consortia kan aansluiten, dan kan u de bedrijventerreinmanager hierover contacteren.