Naar inhoud

Contact

bedrijventerreinmanagement

Griet Goor

Antwerpseweg 1
2440 Geel


T 014 56 32 87
F 014 58 97 22
e-mail

Bedrijventerreinen met vrijblijvend BTM

met de gewaarde steun van Agenstschap Ondernemen en Europa

Met bedrijventerreinmanagement (BTM) wordt de kwaliteit van de bedrijventerreinen op peil gehouden, voor en door de gevestigde bedrijven. Een verloedering van het terrein wordt zo voorkomen, en krachten worden gebundeld om knelpunten (vb. bewegwijzering, beveiliging, enz.) gezamenlijk op te lossen en opportuniteiten (vb. collectieve afvalinzameling, gezamenlijk groenbeheer, enz.) aan te duiden.

De focus ligt momenteel op de grotere bedrijventerreinen in de Kempen. Het gaat onder meer om het Economisch Netwerk Albertkanaal (ENA, van Grobbendonk tot Laakdal/Meerhout), de cluster van bedrijventerreinen E34 in Turnhout, Heist-op-den-Berg - Heistse Hoek, Hoogstraten - De Kluis, Beerse-Zuid te Beerse,...

Met steun van de Vlaamse regering en het agentschap Ondernemen organiseert IOK in partnerschap met Voka Kempen het bedrijventerreinmanagement op deze bestaande bedrijventerreinen. Dit wordt uitgevoerd door Griet Goor als voltijdse IOK-bedrijventerreinmanager. Zij vormt tevens het eerste aanspreekpunt voor alle gevestigde bedrijven.

Hieronder het overzicht van acties die binnen het project reeds werden uitgevoerd: