Naar inhoud

Contact

Wonen in de Kempen

Antwerpseweg 1
2440 Geel
T 014 57 10 33
F 014 58 97 22
e-mail

Ravels Bovenheide - 26 beschikbare kavels

Bovenheide

26 kavels in een rustige woonomgeving

IOK verkoopt in samenwerking met het Dekenaat Kempen de verkaveling "Bovenheide". Het betreft 40 kavels waarvan 28 voor gekoppelde bebouwing, 6 voor gegroepeerde bebouwing en 6 voor geschakelde bebouwing. 

Het project is gelegen in het centrum van de dorpskern van Ravels tussen de bestaande straten Bovenheide en Kampdijk, grenzend aan een waardevol uitgestrekt agrarisch gebied.

Doorheen de nieuwe wijk loopt een nieuwe straat waarlangs alle woningen ingeplant worden.  Het kronkelend traject ervan zorgt voor een beperking van de snelheid zodat veiligheid en rust in de verkaveling wordt gegarandeerd.  In het hart van de verkaveling wordt eveneens een ruime groenzone voorzien.

Er worden 5 bebouwingstypes voorzien.  Dit zorgt niet enkel voor meer variatie in het straatbeeld maar ook voor meer mogelijkheden naargelang het budget van iedere koper. Doordat de tuinen en leefruimtes naar het zuiden worden gericht, kunnen passieve zonnewinsten optimaal benut worden.

De nog beschikbare bouwgronden zijn loten 6 t.e.m. 8, 10 t.e.m. 17 en 24 t.e.m. 38.

Loten 1 t.e.m. 5 en 39 t.e.m. 41 zijn reeds verkocht!

Alle relevante informatie zoals o.a. verkoopprocedure, prijzen, voorwaarden, verkavelingsplan (let wel: de oppervlakten zijn momenteel nog benaderend),... kan je terug vinden onder de volgende links: