×

Kies uw gemeente/straat

We geven je graag informatie op maat.
Selecteer hier jouw gemeente en straat.

Kies uw gemeente/straat

Jouw gemeente niet in deze lijst?

Bent je op zoek naar ‘onderwijs en vorming’, geef dan het adres van je school in.

Voor alle andere bezoekers die niet een gemeente uit de werkingsgebied van IOK en IOK Afvalbeheer wonen of werken, geef ‘Geel’ en ‘Antwerpseweg’ in.

T 014 58 09 91        Vacatures  /  Contact          

Postgraduaat 'Samen School Maken'

“Onderwijskwaliteit wordt gedragen door sterke schoolleiders: ze motiveren hun team en werken samen met hen aan een breed gedragen visie op onderwijs geven. Ze zijn coach en ondersteuner van hun team op pedagogisch en didactisch vlak. Ze zijn het aanspreekpunt voor zowel de bestuurders maar dragen ook de communicatie over het schoolbeleid met de ouders en de leerlingen. Ze zijn ook een belangrijke schakel tussen de school en de maatschappelijke omgeving (sociale sector, gemeente, tewerkstelling,
politie, ...).” 
VLOR – Memorandum 2019-2024 – Investeren met ambitie, onderwijskansen voor iedereen. Januari 2019.

Vanaf september 2019 richt het Pedagogisch Vormingsinstituut voor de Kempen (PVK) in samenwerking met Thomas More Kempen, lerarenopleiding, een postgraduaat ‘Samen School Maken’ in. Verantwoordelijkheid opnemen binnen een school in onze snel veranderende maatschappij en met veel betrokken partijen is niet altijd evident. Daarom willen we met dit postgraduaat een antwoord bieden aan mensen die op zoek zijn naar een goede voorbereiding op of ondersteuning bij het uitvoeren van een coördinerende functie in het onderwijs. Deze opleiding loopt over één jaar en legt de focus op leidinggevende en coördinerende aspecten in het onderwijs, met aandacht voor het begeleiden van een team en het kijken naar jezelf als leidinggevende.

infomoment - OPGELET

Het infomoment op woensdagavond 2 september bij Thomas More zoals vermeld in onze brochures en folders zal niet plaatsvinden.
Omwille van COVID-19 hebben we besloten om online info te geven .
Heb je interesse, heb je nog vragen, wil je info, stuur dan even een mailtje naar guyvandeuren@telenet.be . Dan zal ik je uitnodigen voor een online gesprek op woensdagavond 2 september tussen 18 en 21 uur, zodat we je vragen rustig kunnen bespreken.