×

Kies uw gemeente/straat

We geven je graag informatie op maat.
Selecteer hier jouw gemeente en straat.

Kies je gemeente/straat

Jouw gemeente niet in deze lijst?

Bent je op zoek naar ‘onderwijs en vorming’, geef dan het adres van je school in.

Voor alle andere bezoekers die niet een gemeente uit de werkingsgebied van IOK en IOK Afvalbeheer wonen of werken, geef ‘Geel’ en ‘Antwerpseweg’ in.

        Vacatures  /  Contact          

Zwerfvuilactie: 'Kempense ondernemers ruimen op!'

Doe mee aan de grootste zwerfvuilactie van ondernemers in Vlaanderen!

Op donderdag 9 september 2021 (van 10 tot 11 uur) organiseren IOK en IOK Afvalbeheer in samenwerking met de Kempense gemeenten voor de 5de keer een grote zwerfvuilactie met de Kempense ondernemers. Tijdens de actie gaan bedrijven op pad en maken ze samen hun bedrijventerrein proper. Ze geven hiermee een duidelijk signaal dat ze zelf de handen uit de mouwen steken en de strijd tegen zwerfvuil willen aangaan. Resultaat: een proper bedrijventerrein en vooral meer betrokkenheid en respect van iedereen die er gebruik van maakt.

Net opgeruimd, hou jij het mee proper?

De deelnemende bedrijven kunnen rekenen op gratis opruimmateriaal: grijpers, handschoenen, fluovestjes en zwerfvuilzakken. 

Interesse? Schrijf je nu in!

Bedrijven die willen deelnemen aan deze zwerfvuilactie kunnen tot 30 juni inschrijven via het e-loket

Jaarlijkse zwerfvuilactie voor Kempense ondernemers

Sinds 2016 slaan IOK, IOK Afvalbeheer en de Kempense gemeenten de handen in elkaar tijdens de jaarlijkse zwerfvuilactie voor Kempense ondernemers. Zwerfvuil is immers een doorn in het oog van de meeste mensen. Bedrijven nemen tijdens deze actie hun verantwoordelijkheid en treden naar buiten met een fris, groen imago. Samen zetten ze met deze actie de Kempense bedrijventerreinen in de schijnwerpers als meest nette werkomgeving van Vlaanderen!