×

Kies uw gemeente/straat

We geven je graag informatie op maat.
Selecteer hier jouw gemeente en straat.

Kies je gemeente/straat

Jouw gemeente niet in deze lijst?

Bent je op zoek naar ‘onderwijs en vorming’, geef dan het adres van je school in.

Voor alle andere bezoekers die niet een gemeente uit de werkingsgebied van IOK en IOK Afvalbeheer wonen of werken, geef ‘Geel’ en ‘Antwerpseweg’ in.

        Vacatures  /  Contact          

Container voor groenafval huren

Heb je een grote tuin en veel groenafval? Beschik je niet over een aanhangwagen om alles naar het recyclagepark te voeren? Geen nood! IOK Afvalbeheer biedt de mogelijkheid om een grote hoeveelheden groenafval aan huis te laten ophalen. Bel 014 24 25 60 voor een reservatie.

Je kan een 12 m³ container reserveren om grote hoeveelheden vers tuinafval te laten ophalen. Je belt naar 014 24 25 60 voor een reservatie. Op de afgesproken dag wordt dan de grote container aan huis geleverd en 4 dagen later terug opgehaald. Je betaalt vooraf de all-in prijs van 220 euro voor de huur van de container, het transport en de verwerking van het groenafval. Dat mag je overschrijven op rekeningnummer BE 35 0910 0413 3037 met vermelding ‘groencontainer + datum van levering’. De containers zijn voorzien van de vereiste signalisatie. Je moet zelf wel de nodige vergunningen bij jouw gemeente in orde brengen als de container op de openbare weg geplaatst moet worden.

Wat mag in de container?

-       snoeihout: takken, struikgewas, coniferen en hagen

-       groenafval: plantenresten afkomstig uit de tuin

-       boomstronken: ontdaan van zand

Let op! Het groenafval moet vers zijn en zonder zand. Metalen, papier, plastic en ander afval mogen in geen geval in de container gegooid worden. Bij het ophalen wordt de container hierop nauwkeurig gecontroleerd.

Dit aanbod geldt enkel voor de inwoners van het werkingsgebied van IOK Afvalbeheer.