×

Kies uw gemeente/straat

We geven je graag informatie op maat.
Selecteer hier jouw gemeente en straat.

Kies je gemeente/straat

Jouw gemeente niet in deze lijst?

Bent je op zoek naar ‘onderwijs en vorming’, geef dan het adres van je school in.

Voor alle andere bezoekers die niet een gemeente uit de werkingsgebied van IOK en IOK Afvalbeheer wonen of werken, geef ‘Geel’ en ‘Antwerpseweg’ in.

        Vacatures  /  Contact          

'zonder zwerfvuil straat'-wedstrijd

Win een frietkot voor jou en je buren!

Een nette straat zonder zwerfvuil, dat is waar Kempenaren van houden. Dit was te merken aan het succes van de ‘zonder zwerfvuil straat’-wedstrijd de voorbije jaren. Een groot aantal ‘zonder zwerfvuil straat’-affiches dook op achter de Kempense ramen. Vorig jaar kon je voor het eerste jaar inschrijven met je volledige straat. Meer dan 100 straten met bijna 2.500 Kempense gezinnen namen deel. Een recordaantal! Daarom wordt deze super leuke wedstrijd ook dit jaar herhaald. Hoe meer affiches er in de straat opduiken, hoe krachtiger het signaal dat zwerfvuil écht niet kan. Trommel dus je buren op om ook een affiche achter het raam te hangen. Wie weet winnen jullie wel een frietkot voor jouw straat. 

Hoe doe je mee aan de wedstrijd? 

  • Maak zoveel mogelijk buren warm om deel te nemen en duid 1 contactpersoon aan.
  • Schrijf je straat en de deelnemende huizen in via het e-loket vóór 10 januari 2022.
  • De ‘zonder zwerfvuil straat’-affiches worden naar de contactpersoon uit jouw straat opgestuurd.
  • Hang de affiche op een zichtbare plaats in elk ingeschreven huis en laat ze hangen tot 31 maart 2022. Onaangekondigde controles gaan na of de affiches overal nog hangen.
  • Een onschuldige hand trekt 3 winnaars. Deze straten mogen op een zelfgekozen dag een frietkot in hun buurt verwachten.
  • Bekijk het volledige wedstrijdreglement hieronder.