×

Kies uw gemeente/straat

We geven je graag informatie op maat.
Selecteer hier jouw gemeente en straat.

Kies je gemeente/straat

Jouw gemeente niet in deze lijst?

Bent je op zoek naar ‘onderwijs en vorming’, geef dan het adres van je school in.

Voor alle andere bezoekers die niet een gemeente uit de werkingsgebied van IOK en IOK Afvalbeheer wonen of werken, geef ‘Geel’ en ‘Antwerpseweg’ in.

        Vacatures  /  Contact          

Onze missie(s) en waarden

Samen op KOERS voor de Kempen

IOK en IOK Afvalbeheer vormen een sterk samenwerkingsverband van de Kempense lokale besturen. 
IOK ondersteunt de lokale besturen als dienstverlener en als publieke projectontwikkelaar en coördineert en faciliteert de samenwerking van de lokale besturen in de Kempen.  
IOK Afvalbeheer zet de toon voor een duurzaam Kempens afvalbeleid en brengt iedere dag ‘Meer uit minder afval’ in de praktijk. 
IOK en IOK Afvalbeheer zetten de KOERS uit voor sterke lokale besturen, die samenwerken voor de duurzame toekomst van de Kempen en haar inwoners. 

We dragen onze missie uit aan de hand van volgende kernwaarden. 

 

Klantgericht   

recyclageparkwachters Tim en Bjorn

Dienstverlening is de kern van ons bestaan, of het nu gaat om afvalbeheer, externe adviesverlening of interne ondersteuning. We gaan voor kwaliteit en zijn kostenbewust. We zijn betrokken, gemakkelijk aanspreekbaar en vlot bereikbaar. Met een hart voor elkaar en voor de Kempen(aar) werken we met de glimlach, denken we mee en zoeken we actief naar oplossingen.    

 Open    

Leen, Nicole en Michelle

We communiceren open, eerlijk en transparant. Bij goed nieuws en bij slecht nieuws, zowel naar collega’s als naar onze klanten en partners.  Onze communicatielijnen zijn kort. Feedback - in alle richtingen - zien we als een geschenk. We wisselen heldere informatie uit over wat er reilt en zeilt binnen onze groeiende organisaties zodat elke medewerker de mogelijkheid heeft om ambassadeur te zijn van IOK en IOK Afvalbeheer.    Expertise   

team mobilitieit

We nemen verantwoordelijkheid voor professionele ontwikkeling en groei. We zorgen ervoor dat we up-to-date blijven op het vlak van nieuwe kennis, vaardigheden en technologieën. Om te specialiseren, expert te zijn en te blijven. We leren van elkaar. We durven platgetreden paden te verlaten en innoveren en verbeteren continu.  

 

Respect   

Ellen en Nikita

We hebben respect voor mens en omgeving.   
We respecteren iedereen, met ieders eigenheid en overtuigingen. We luisteren écht naar elkaar. We zorgen voor goede relaties en veilige, werkbare, betekenisvolle jobs. Op die manier dragen we bij aan ons eigen en elkaars geluk, op het werk en daarbuiten.   
We maken werk van een gezonde en leefbare omgeving en dragen zorg voor wat ons wordt toevertrouwd.   

 
Samen   

Ophaalploeg

Samenwerken is de kracht van onze organisatie, onze sleutel tot succes, onze reden van bestaan. We vullen elkaar aan, binnen en buiten de organisatie. Elk met ons eigen talent en vakgebied. Als kostendelende vereniging werken we samen met alle lokale besturen en partners, leggen we linken en doen we synergiewinsten ontstaan. Door samen te werken wordt het geheel meer dan de som van de delen.