×

Kies uw gemeente/straat

We geven je graag informatie op maat.
Selecteer hier jouw gemeente en straat.

Kies uw gemeente/straat

Jouw gemeente niet in deze lijst?

Bent je op zoek naar ‘onderwijs en vorming’, geef dan het adres van je school in.

Voor alle andere bezoekers die niet een gemeente uit de werkingsgebied van IOK en IOK Afvalbeheer wonen of werken, geef ‘Geel’ en ‘Antwerpseweg’ in.

T 014 58 09 91        Vacatures  /  Contact          

Compost aan huis geleverd

Bigbags

Compost kan je in handige grote zakken, oftewel bigbags, aan huis laten leveren. De inhoud van 1 bigbag is ongeveer 1 m³ en bevat gemiddeld zo'n 700 kg compost. 

prijzen bigbags (levering aan huis tot 7 stuks)

compost40 euro/bigbag*
topdressing (extra fijne compost)50 euro/bigbag*
potgrond100 euro/bigbag*

* de waarborg voor de bigbag van 15 euro  is inbegrepen. Deze waarborg van 15 euro, wordt terugbetaald als je de bigbag intact inlevert op het recyclagepark in je gemeente. Let op! De inwoners van Lille en Oud-Turnhout moeten de bigbags brengen naar het milieubedrijf in Beerse/Merksplas/Vosselaar of Laakdal/Meerhout .

De bigbag kan vanaf de vrachtwagen, op de openbare weg, max. 6 m ver geplaatst worden.

Losse compost tot en met 7 m³

Kleinere hoeveelheden losse compost, tot 7 m³, kunnen ook aan huis geleverd worden. Met een grijpkraan wordt de compost van de vrachtwagen geschept. De losse compost kan vanaf de vrachtwagen, op de openbare weg, max. 6m ver geplaatst worden.

prijzen: los tot en met 7m³

compost25 euro/m³
topdressing (extra fijne compost)35 euro/m³
potgrond85 euro/m³

Losse compost vanaf 7 ton

Heb je veel compost nodig voor je tuin? Dan zijn de leveringen vanaf 7 ton aangewezen. Je kunt kiezen voor standaard hoeveelheden: 7 ton (halve vrachtwagen), 14 ton (volle vrachtwagen) en 25 ton (volle vrachtwagen + aanhangwagen). Uiteraard kunnen andere hoeveelheden ook. Houd er rekening mee dat de leveringsplaats goed toegankelijk moet zijn voor een vrachtwagen met aanhangwagen.

7 ton compost = halve vrachtwagen135 euro*
14 ton compost = volle vrachtwagen195 euro*
25 ton compost - volle vrachtwagen + aanhangwagen295 euro

* van 8 tem 13 ton en van 15 tem 24 ton, betaal je 14 euro/ton extra. 
In alle prijzen is het transport inbegrepen. Je betaalt contant aan de chauffeur, je moet dus thuis zijn voor de levering. 

Meer informatie

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Bel dan naar 014 56 27 75. We helpen je graag verder. Je kunt ons ook bereiken via mail, afvalbeheer@iok.be