×

Kies uw gemeente/straat

We geven je graag informatie op maat.
Selecteer hier jouw gemeente en straat.

Kies je gemeente/straat

Jouw gemeente niet in deze lijst?

Bent je op zoek naar ‘onderwijs en vorming’, geef dan het adres van je school in.

Voor alle andere bezoekers die niet een gemeente uit de werkingsgebied van IOK en IOK Afvalbeheer wonen of werken, geef ‘Geel’ en ‘Antwerpseweg’ in.

        Vacatures  /  Contact          

Handelaars

BIke2School voor handelaars

Met bike2school willen 14 Kempense gemeenten zachte mobiliteit ondersteunen maar evenzeer lokale handel stimuleren. De virtuele munten of 'bucks' die kinderen sparen via Bike2School kunnen ze dan ook uitgeven bij lokale handelaars. Op deze pagina kan je meer informatie terugvinden over het project, hoe je kan deelnemen, een tutorial rond het gebruik van de applicatie en campagnemateriaal dat je vrijblijvend kan gebruiken bij deelname.

Hoe werkt Bike2School

Kinderen verdienen virtuele munten die ze kunnen uitgeven bij de lokale handelaars. Iedere 'buck' heeft een echte waarde van 10 cent. Via de applicatie en communicatiemateriaal bij deelnemende handelaars weten de kinderen waar ze hun bucks kunnen uitgeven. De transactie van de bucks en vergoeding door het lokaal bestuur gaat via een digitaal platform en applicatie van Buck-e. 

Voor meer informatie kan je terecht bij onderstaande tutorial.

 

Hoe kan je deelnemen

Om toegevoegd te worden als lokale handelaar contacteer je de gemeente waar je actief bent. Via deze link krijg je een overzicht van alle deelnemende gemeenten en scholen. 

Communicatiemateriaal 

Doe je mee als handelaar met Bike2School en heb je graag wat extra communicatiemateriaal? Dat kan je downloaden via onderstaande knop. Let wel op dat alle logo's van sponsors steeds zichtbaar zijn. 

Dit project wordt gerealiseerd met financiële steun van EFRO Vlaanderen – GTI Kempen, Vlaanderen en de provincie Antwerpen.