×

Kies uw gemeente/straat

We geven je graag informatie op maat.
Selecteer hier jouw gemeente en straat.

Kies je gemeente/straat

Jouw gemeente niet in deze lijst?

Bent je op zoek naar ‘onderwijs en vorming’, geef dan het adres van je school in.

Voor alle andere bezoekers die niet een gemeente uit de werkingsgebied van IOK en IOK Afvalbeheer wonen of werken, geef ‘Geel’ en ‘Antwerpseweg’ in.

        Vacatures  /  Contact          

Bike2School

Wat is Bike2School?

Bike2School is een project van 14 Kempense gemeenten en IOK om meer duurzame verplaatsingen naar school aan te moedigen. Met Bike2School is het vanaf september 2021 in 86 Kempense scholen mogelijk om virtuele munten of 'bucks' te verdienen door op een duurzame manier naar school te komen. De verzamelde bucks kunnen de leerlingen bij lokale handelaars en lokale markt- en foorkramers uitgeven. 

Vanaf het schooljaar 2021-2022 gaat Bike2School van start in de gemeenten Arendonk, Balen, Geel, Grobbendonk, Herentals, Herselt, Hoogstraten, Hulshout, Kasterlee, Laakdal, Meerhout, Ravels, Vosselaar en Westerlo die het project samen met IOK realiseren. Via het project wordt het fietsgebruik volledig geautomatiseerd geregistreerd door de lezers en software van Buck-e. 

Wil je meer informatie?

Doet je school of de school van je dochter/zoon mee aan Bike2School en wil je meer weten over hoe je bucks kan verdienen en waar je die kan uitgeven? Werk je in één van de deelnemende scholen? Ben je een handelaar en wil je graag informatie over hoe je kan deelnemen?

Meer informatie kan je terugvinden via onderstaande link.

Dit project wordt gerealiseerd met financiële steun van EFRO Vlaanderen – GTI Kempen, Vlaanderen en de provincie Antwerpen. 

Sponsors Bike2School